ROSE Institutionscykler

For mange år siden, i 1955, begyndte Arnold Rose at lave cykler til børneinstitutioner. Arnold Rose var lokomotivfører og boede i nærheden af København.

Han var udlært maskinarbejder, og en dag spurgte en børnehaveleder ham, om han kunne lave nogle cykler til hendes institution, cykler der var stærkere og mere stabile end dem man på daværende tidspunkt kunne købe.

På den lavet begyndte Europas første specialfabrik for institutionscykler. Snart måtte Arnold Rose sige sit job op hos Statsbanerne for helt at hellige sig sin produktion af cykler. Flere og flere børnehaver fandt ud af, at det kunne Lønne sig at købe en god kvalitet, der havde en lang levetid, og så betale det ekstra det kostede.

Arnold Rose blev nødsaget til at flytte til større lokaler, da pladsen blev for trang. I 1981 solgte han virksomheden til den nuværende Indehaver, Peter Petersen, og siden har fabrikken haft fremgang. Nu sælges ROSE Produkterne til det meste af Europa og med dette forretningskoncept: At intet kan blive godt nok. Vi skal til stadighed forsøge at gøre produkterne bedre. I dag har fabrikken 49 Forskellige modeller på programmet, og i fremtiden vil der langsomt komme nye til, när behovet viser sig. ROSE cykler er noget særligt. Det er ikke kun børnene, der synes det, for: Kvalitet er vores Styrke. Bedøm os på det.

ROSE cykler udvikler børnenes kreative sans og motorik.
ROSE cykler er beregnet til det hårde daglige slid, og vi ved hvor hårde børnene er ved deres legetøj. Alle siddebrædder og platforme er udført i finsk vandfast birkekrydsfiner. Disse går ikke i stykker og børnene stikker sig ikke på splinter, da det er højstabilt materiale. I alle hjul (undtagen 8a) er der kuglelejer. Køretøjernes konstruktion er udført på grundlag af de mange års erfaringer, og vi ved hvordan et Rose køretøj skal konstrueres til på kunne holde til børnenes hårde slid. Rørenes godstykkelse er forskellig, alt efter belastning på det pågældende sted, og f. eks. er forgaflerne lamineret med et ekstra rør Inden jeg, så de ikke Bøjer ved påkørsel af mur eller kantsten. Kvalitet betyder for os sikkerhed! Ved normalt brug slides håndtagene i enden, men vi får fremstilet vores egne PVC-frie håndtag med meget materiale i enden. Endvidere er der i enden af styret to svejset stålpropper ind, så der ikke fremkommer skarpe kanter ved slidtage. Disse sikkerhedspropper har ROSE cykler nu kørt med i over 40 år, og endnu er ingen slidt igennem. Alle ROSE Produkterne er lakeret med en blykromatfri pulverlak, der er meget miljøvenlig, også i produktionen.
Ved hårdt dagligt slid holder ROSE cyklerne i 15 til 20 år i daginstitutionerne. Sliddele, så som hjul, pedaler og håndtag skal nok skiftes Inden der er gået 15 år, men vi har reservedele til alle modeller og kan levere hurtigt. Alle ROSE køretøjer overholder CE-normen, og er desuden afprøvet og er tidligere Godkendt hos TÜV i Hamburg. Som sagt: Kvalitet er vores Styrke, og sådan skal det vedblive at være.
 
 

©  Design-Line Danmark Licensed by ROSE cykler a/s V.3X-38 
Affronter Vorseite Gezicht Frontpage Möta Historie Profil de ferme History Firmenprofil Historie History Products Bicycles  Threewheelers  Trailers  Go-carts  Scooters  Wheelbarrows  Carts  Produkter 2-Hjulingar  3-Hjulingar  Släpvagnar  Go-Karts  Sparkcykel  Skottkärra  Skrindor  Produkten Fahrräder  Dreiräder  Anhänger  Go-Karts  Roller  Schubkarre   Bollerwagen  Produire Bicyclettes  Tricycles  Remorques  Go-Carts  Trottinettes  Brouette  Charettes  Voedingsmiddelen Fiets  Driewielers  Aanhangwagen  Skelter  Autopeds  Kruiwagen  ROSE-Wagen  Produkter 2-Hjuler  3-Hjuler  Go-Karts  Anhængere  Løbehjul  Trillebøre  Trækvogne  Händler Återförsäljare Dealers Dealers Revendeur Contact Kontakt Kontakt Contact  Contact Kontakt ROSE Forhandler  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark